петак, 13. август 2010.

Ultimate Rock`n`Roll couples

autor: Isidora Đolović

10. Dirty Tatiana - Memoires of a gorgeous stalker
Ko? Michael Jackson & Tatiana Thumbtzen
Kada? 1988.

Da se priča iz pesme često prenese u stvarni život najbolje je osetio Majkl Džekson (Michael Jackson). Kralj popa je tih `80-ih bio ogromna zvezda i dugo očekivani album "Bad" doneo mu je mnogo odličnih pesama, vrhunski kvalitetnih spotova i uspešnu turneju. U pesmi "Dirty Diana" radilo se o groupie-ribi koja ga proganja. Sećate li se fenomenalnog spota "The way you make me feel", u kome juri zgodnu curu iz kraja i bezuspešno pokušava da je osvoji? E, pa, iza kamere je situacija bila obrnuta.
Manekenka Tatiana Yvone Thumbtzen, koja se pojavljuje u tom spotu, poznata je i po skandalu koji je izazvala kada je na turneji (gde je nakon snimanja bila angažovana kao plesačica) spontano poljubila Džeksona na sceni. Usledio je otkaz, a prelepa Tatjana je od svega napravila životnu tragediju, iako po svemu sudeći ona i Majkl nikada nisu ni bili zajedno. Pokušala je da ga kontaktira više puta, ali, tvrdi da joj njegov menadzer i ekipa nisu dozvolili. Čak je napisala i knjigu o celoj "tužnoj epizodi"("The way he made me feel"), a danas je - gle čuda, posle njegove smrti - bučnija nego ikad. Praveći od sebe heroinu tragične, zabranjene ljubavi, povezala se sa svim članovima familije Džekson, pa čak i njihovim menadžerima, patetično stvarajući sebi jeftin publicitet.
        
Pravu istinu, očigledno, nećemo nikada saznati, jer je - kao i gotovo sve u vezi sa zivotom Majkla Džeksona - obavijeno velom tajne koju je odneo u grob. Sigurno je to da je Majkl kasnije sklopio kratak brak sa Elvisovom jedinicom Lizom Meri (Lisa Marie Presley) i da nije ni pomišljao na uvređenu Tatjanu.
          
Da su bili dobar par - JESU. Ali, nažalost, samo ispred kamera. Jedino je on znao zašto, a razlog nesumnjivo postoji.
Žalosno je to što Tatjana, posle toliko vremena, ne može da se otrgne od jedne, po svoj prilici, iluzije. Naročito kada onoga ko je tu iluziju izazvao više nema.
Nekada...
...i danas

9. Stylish Girls (and Boys!) on Film 
Ko? John Taylor & Renee Simonsen
Kada? 1985.-1989.    

Kako su omiljeni momci "novog romantizma", Duran Duran, bili sinonim za stil, glamur i raskoš, ne cudi što su  članovi najviše voleli manekenke. A jedini (moje mišljenje!) lep "duranovac" - ma, jedan od najlepših muskaraca ikada - basista Džon Tejlor (John Taylor) tokom druge polovine veselih `80-ih bio je veren sa vrhunskim danskim modelom, Rene Simonsen.
Razišli su se posle četiri godine, delimično zbog njegovih problema sa drogom, njene prezasićenosti svime, a delom zbog njene želje da se skrasi i njegove nespremnosti za isto (ironično, ali, on će se ipak prvi oženiti!). Bilo kako bilo, reči su suvišne - fascinantno lep par i sećanje na jedno lepše, romantičnije, a svakako prirodnije i stilizovanije vreme.


 8. America`s most notorious couple
 Ko? Sean Penn & Madonna
Kada? 1985.-1989.

Fenomen zvani Madona Luiza Čikone (Madonna Louise Ciccone) uzdrmao je svet 1983. godine i ništa više nije bilo isto! Mada su joj svi predviđali brzi krah u "plesala je jedno leto" stilu, prerasla je u najveću pop zvezdu današnjice (pored pomenutog MJ-a) i pokazala da iz albuma u album pomera i postavlja granice.  O njoj je već toliko toga napisano i tema bi bila suviše široka da obuhvati sve o nekrunisanoj kraljici popa, pa ću se držati njenog  burnog ljubavnog života. Upoznavši 1985. godine briljantnog mladog glumca Šona Pena(Sean Penn), Madona je bila oborena s nogu. Venčali su se iste godine, zajedno snimili film "Šangajsko iznenađenje", a zaljubljena i optimistična Madonna posvetila je svom mužiću, "najgotivnijem liku u vasioni", svoj album "True blue" iz 1986. godine. Oboje su negde u to vreme doživeli vrtoglave uspone svojih karijera, što im je brak stavilo pod stalnu i budnu pažnju medija. Buntovni Pen je čak odrobijao zbog fizičkog obracuna sa paparacom. Supruga je, ipak, volela njegov prgavi temperament i imidž lošeg momka.
Nema sumnje da ju je voleo. A pošto je poznato da ljubav boli ("Love hurts"!), Pen je znao i da istuče svoju dragu. Brak između dve tako jake i temperamentne ličnosti brzo je počeo da puca. Razišli su se 1989. godine, a njen legendarni album "Like a prayer" sadrži nekoliko pesama obojenih gorčinom i direktno upućenih Šonu. Ipak, danas Madona priznaje da je od svih (mnogobrojnih) muškaraca, baš Šon Pen bio ljubav njenog života.
"Till death do us part"

"Our luck is running out of time
You`re not in love with me anymore
I wish that it would change, but it won`t
if you don`t
Our luck is running out of time
You`re not in love with me anymore
I wish that it would change, but it won`t `cause you
don`t love me no more

You need so much but not from me
Turn your back in my hour of need
Well something`s wrong but you pretend you
don`t see
I think I interrupt your life
When you laugh it cuts me just like a knife
I`m not your friend, I`m just you little wife

Our luck is running out of time
You`re not in love with me anymore
I wish that it would change, but it won`t
if you don`t
Our luck is running out of time
You`re not in love with me anymore
I wish that it would change, but it won`t `cause you
don`t love me no more

The bruises, they will fade away
You hit so ha.d with the things you say
I will not stay to watch your hate as it grows
You are not in love with someone else
You don`t even love yourself
Still I wish you`d ask me not to go

They never laugh not like before
She takes the keys, he breaks the door
She cannot stay here anymore
He`s not in love with her anymore

He takes a drink, she goes in side
He starts to scream, the vases fly
He wishes that she wouldn`t cry
He`s not in love with her anymore

He makes demands, she draws the line
He starts the fight, she starts to lie
But what is truth when something dies
He`s not in love with her anymore

She`s had enough, she says the end
But she`ll come back, she knows it then
A chance to start it all again
Till death do us part."

7. Slip of the Tawny 
Ko? David Coverdale & Tawny Kitaen
Kada? 1985.-1991.

Jeste  Bobbie Brown krasila spotove bendova "Great white", "Hurricane" i "Warrant", ali, neprikosnoveni simbol hard-rock snimaka kasnih `80-ih ipak je - Tawny Kitaen (Touni Kiten). Svetu je najpoznatija kao ribetina koja se prevrće po haubi belog "jaguara" u spotu "Here I go again". Ulepšala je i druge legendarne spotove "Whitesnake"-a, kao što su:"Is this love", "Still of the night", "Fool for your loving" i "The deeper the love". Bivša manekenka i glumica privatno je bila supruga pevača benda, Dejvida Koverdejla (David Coverdale). Bili su oličenje natapirane, glamurozne `80s rock scene i neobuzdanog stila života. Razveli su se 1991, kao po pravilu bučno i ogorčeno. Koverdejl je, umoran od svega, ubrzo posle žene raspustio i bend. Kitenova je izvukla silnu lovu posle razvoda, a što je još bitnije i osigurala sebi slavu kao "crvenokosa iz Whitesnake spotova". Tako je to, veze dodju i prodju, ali, dela koja ostanu svedoče o njima, pretvarajući ih u svojevrsni kult. Mnoge žene su, baš zahvaljujuci tome što su se našle pored pravog umetnika u pravo vreme, obezbedile sebi mnogo više od 5 minuta slave.

6. Corrupting Kylie
 Ko? Michael Hutchence & Kylie Minogue
Kada? 1989.-1991.

Krajem `80-ih XX veka u Australiji je situacija na pop sceni bila sledeća: nova u moru zvezdica zvala se Kajli Minog(Kylie Minogue), nosila urnebesan mini-val i pevala jednako smešne pesmice tipa "I should be so lucky" i "Locomotion". Proslavila se u seriji "Neighbours" i gajila imidž prave, čedne curice iz komsiluka. S druge strane, bend "INXS" je vec duže vreme uživao planetarnu popularnost, prvenstveno zahvaljujući harizmatičnom pevaču, "Morrisonu `80-ih", Majklu Hačinsu (Michael Hutchence). Na prvi pogled, seks simbol rokenrola i stidljiva starleta nisu imali ama baš nikakvih dodirnih tačaka. Samo na prvi pogled, jer, kombinacije "lepotica i zver" oduvek su se međusobno privlačile.
Prema prici Hačinsovog brata, sve ih je šokirala vest da je Majkl "maznuo" Kajli od njenog uštogljenog dečka i kolege iz serije, Džejsona Donovana (Jason Donovan, neka vrsta australijskog Vuka Rosandića, ako se sećate domaće grupe "Ruž").Osam godina stariji roker je od neiskusne curice vrlo brzo napravio vamp žensku i jednu od najvećih seks bombi današnjice. Kako je govorio, "omiljena aktivnost mu je bila da kvari Kajli". Ona priznaje da je uz njega sazrela na svaki mogući nacin i naučila mnogo. Posvećen joj je jedan od najvećih hitova "INXS"-a, "Suicide blonde".
 
Za Hačinsa je Kajli bila poput interesantne, lepe igračke i uživao je da posmatra kako se njegov uticaj ispoljava. A promena je bila drastična: od slobodnijeg, odraslijeg imidža i stila, do ozbiljnijeg zvuka (tzv. "mračna faza", iz koje su direktno proizišli stilizovaniji, sofisticirani spotovi i čuveni duet sa Nikom Kejvom) i seksipilnijeg, dubljeg  načina pevanja. Postala je neka vrsta australijske Madonne i danas je jedina pop zvezda koja se može pohvaliti  mocći transformacije, kontinuiranom karijerom i umetničkim izrazom približnim kraljici popa.
Pigmalion
Turbulentnu romansu prekinuo je Majkl, posle dve godine, ostavivši uplakanu Kajli (koja se prilično vezala za njega i teško podnosila njegova "švrljanja" tokom turneja, sklonost ka seksualnim perverzijama, nastranostima i drogama) zbog manekenke Helene Kristensen  (Helena Christensen). O njegovom životu posle toga i tragičnoj smrti  skoro sve se zna, pa je pitanje da li bi i koliko  sve bilo drugačije da to nije uČinio. Tek, u večnu legendu otišao je 1997. godine. Kajli ga nikada nije prebolela. Čini se da je svaki sledeći muškarac u njenom životu morao da se pomiri sa tim.
Vidno potresena Kajli na sahrani
Njena zvezda blistavija je nego ikadA, preživela je tešku bolest i u 42. godini još uvek  izgleda sjajno. "Džepnu Veneru" kakvu gledamo skoro dve decenije dugujemo Hačinsu. Bez sumnje, obavio je odličan posao.
"Suicide Blonde"

"Suicide blonde, suicide blonde
Suicide blonde, suicide blonde
Suicide blonde was the colour of her hair
Like a cheap distraction
For a new affair
She knew it would finish
Before it began
Something tells me you lost the plan

You want to make her
Suicide Blonde
Love devastation
Suicide Blonde

You want to make her
Suicide Blonde
Love devastation
Suicide Blonde

She stripped to the beat
But her clothes stay on
White light everywhere
But you can't see a thing
Such a squeeze
A mad, sad moment
Glory to you, glory to you, take me there

Got some revelation put into your hands
Save you from your misery
Like rain across the land
Don't you see
The colour of deception
Turning your world around again

You want to make her
Suicide Blonde
Love devastation
Suicide Blonde"

5. Tragic love of The Purple One
Ko? Prince & Mayte Garcia
Kada?  1991.-1998.

E, ovo je jedna od onih baš, baš filmskih priča sa jako tužnim završetkom. On je jedan od najvećih svetskih umetnika, danas u ilegali, a `80-ih i ranih`90-ih neprikosnovena zvezda. Lansirao je u orbitu popularnosti promenljivog trajanja mnogo izvodjaca, a njegove štićenice bile su, izmedju ostalih: Martika, Carmen Electra, Vanity 6, Apollonia Cotero, The Bangles, Bria Valente, itd. Ona je 1990. bila 17-godisnja plesačica, kada je njena majka poslala snimke na audiciju za Prinsovu prateću plesnu grupu. Iste godine upoznala ga je posle koncerta u Frankfurtu. U grupu nije odmah primljena, jer je bila suviše mlada. Preporučili su joj da se javi za koju godinu, ali, on je prijatelju nakon tog prvog susreta prokomentarisao :"Ovo je moja buduća supruga." Prilikom sledećeg susreta, Majte Garsija (Mayte Garcia) je postala plesačica i prateći vokal, a nedugo potom i devojka 15 godina starijeg, omalenog umetnika (nekada!) poznatog kao - Prins (Prince Rogers Nelson).
Venčali su se na Dan zaljubljenih, 1996.godine, a za tu priliku napisao je i komponovao pesmu "Friend, Lover, Sister, Mother/ Wife". Bila mu je inspiracija i srodna duša. Album "Love symbol" u središtu svog koncepta ima upravo Majte, kao i video kompilacija "3 Chains o` Gold". Radio je na njenoj karijeri i sve je delovalo idilično. Činilo se da sreći nema kraja kada su saznali da očekuju dete. Nažalost, sin se rodio pre roka, sa teškom bolešću i umro sedam dana kasnije. Brak se ubrzo raspao. Posle  razvoda,nastavili su svako svojim putem,a u istoriji muzike ostala skoro neverovatna i svakako potresna epizoda.
 "Friend, Lover, Sister, Mother/Wife"

"If I ever held a hand
It was only because I'd never held your hand
That was part of the plan
I had 2 get it right if I was 2 be your man
And if I ever kissed your lips
I needed time 2 cross the others off my list
A higher high 2 the trip
I wanted U 2 go, that was my wish - yes it was

(Ooh my) Friend, lover, sister, mother/wife
Air, food, water, love of my life

If I ever shared a bed
It was only cuz I wanted 2 live up 2 what the people said, oh yes
(What they say?)
Now I'm livin' instead
Everyday just 2 say U're the only one who's in my head
(The only one)
Oh yes U are

And if I ever made U cry
All I have 2 do is think about it and I just wanna die
How I'd ever make it by (I don't know) without U, baby
I don't know (No!), I hope I never have 2 try, yeah
(Please don't ever leave me)
Oh, listen 2 me

(Ooh my) Friend, lover, sister, mother/wife
Air, food, water, love of my life

The eyes of my child I see every time U look at me
A sweet baby smile like a light that shines 4 all 2 see
 

If I ever held a hand
Oh, 'twas only cuz I'd never held yours
That was part of, part of the plan
I had 2 get it right  if I was 2 be your man because...

(Ooh my) Friend, lover, sister, mother/wife
My, my, my, my air, my food, my water, love of my life
(Everlasting life)

Teacher, healer, feeler, sight 4 sore eyes
(Let me look at your eyes - U're so pretty)
Oh, yes U are, baby
Don't U know U're my friend, my lover, my sister, love of my life
Yeah, baby, yes U are

["Te amo" is "I love U"]
(Ooh my) Friend (te amo), lover (te amo), sister (te amo), mother/wife
(I'll stay with U 4ever)
Till death do us part, baby
Air, food, water, love
U are the only, only love of my life"4. Before Pam - Hot Cherry Pie!
Ko? Tommy Lee & Bobbie Brown
Kada? 1994.

OK, skoro svima nam je prva asocijacija na Tomija Lija (Tommy Lee) Pamela Anderson, pa tek onda "Motley crue"! Ali, malo ko zna da je pre "čuvarke plaže" ozloglašeni bubnjar voleo, čak i verio, Bobi Braun (Bobbie Jean Brown). Da, da, to je cura iz spota "Cherry pie", jedna od najangažovanijih manekenki u glam rock spotovima postreganovske ere. Nakon legendarnog spota benda "Warrant" i kratkog braka sa pevačem istog, Janijem Laneom (sa kojim ima dete), Bobi se smuvala sa sveže razvedenim (od Heder "Melrose Place" Loklir) Lijem. Po svemu sudeći, ona je celu priču shvatila ozbiljnije od njega, jer je očigledno da je  i dan-danas duboko povređena i da je Tomi bio njena najveća ljubav. Ostavio ju je i oženio se Pamelom posle samo 96 časova poznanstva (ne mogu, a da ne primetim da je Braunova lepša verzija Andersonove!). Bobi je o svemu tome saznala - iz novina.

3. Kelly Bundy`s Extreme side
Ko? Nuno Bettencourt & Christina Applegate
Kada? 1990.-1992.

Krajem `80-ih i pocetkom`90-ih vodeća americka serija bila je komedija "Married...with Children", a njena zvezda lepa tinejdžerka kojoj je jedina slicčnost sa likom koji je glumila bila ljubav prema rock muzici - i onima što je izvode. U istom periodu, bend iz Bostona predvođen zgodnim i talentovanim gitarskim virtuozom portugalskog porekla "izbacio" je planetarni hit "More than words". Latino-gitaroš bio je vezi sa Martikom, (poznatom po hitu "Toy soldiers"),  koja za njega kaže da je “one of the most beautiful men I’ve ever seen".

Tu negde na Sunset Strip-u, sreli su se oni - Kristina Eplgejt (Christina Applegate) i Nuno Betenkurt (Nuno Bettencourt), "hotter than hell" kombinacija. Eplgejtova je pre toga kratko "šetala" Breda Pita, pa Stivena Adlera("Guns`n`Roses" bubnjar), pojavila se u spotu glam benda "Electric angels", a čak ju je i jedan Sebastian Bach muvao na dodeli MTV nagrada! O njenoj vezi sa Nunom danas se malo zna. On (verovatno zbog ljubomorne supruge) vrlo retko i stidljivo pominje, a nju niko i ne pita. Tek, urbana legenda kaže da su živeli zajedno, da joj je posvećena pesma "Song for Love", a baš je šteta što nije potrajalo. Ta količina talenta i lepote na jednom mestu zaista je retkost.

Ubrzo posle raskida, Nuno je promenio status u "married with (two) children". Kristina je od tada prebrodila svašta (neuspesi u ljubavi, razvod, samoubistvo bivšeg momka, rak i izlečenje), a danas je - nadam se - konačno nasšla sreću, pošto je pred udajom i očekuje dete (sa  manje poznatim muzičarem - a koje drugo zanimanje - Martinom LeNoblom).
"Song for Love"

I lie awake with open eyes
My love just died
I'm cold inside

Can't face the thought to be alone

All by myself on my own
Love's come and gone

I look around and see

The hearts that still are broken
I can't believe all of our hearts remain unopened
We can't go go on and on
With that same old song
So wipe off the frown
And turn around and face each other
Come on, come on
Let's sing a song

A song for you, a song for me, a song for love

All for one and one for all together
Singing a song for love
You and I are none without the other
Singing a song for love

You let the time pass by

Big boys don't cry
Believe that lie

A broken heart that never mends
Is this the end
Listen my friend

These walls of hate
That separate on from the other
Time to rebuild bridges of love

One to another
Come on, come on
Let's sing a song

A song for you, a song for me, a song for love

All for one and one for all together
Singing a song for love
You and I are none without the other
Singing a song for love

2. Diane Lane gave love a bad name
Ko? Jon Bon Jovi & Diane Lane
Kada? 1985.

Te 1984.godine Dajen Lejn (Diane Lane) bila je na samom početku svoje karijere i zablistala u nekoliko solidnih filmskih ostvarenja, među kojima su ponajbolji "Rumble fish" i "Streets of Fire". E, u ovom drugom Lejnova igra fatalnu rock pevačicu Elen Ejm, a u privatnom životu se već naredne godine spetljala sa rock zvezdom u usponu. I to ni manje, ni više, nego Bon Džovijem (Jon Bon Jovi)! O romansi se danas vrlo malo zna, a mnogo polemiše. Verni muž Dorotee Harli (Dorothea Hurley), u skladu sa svojim imidžom, ne sme ni da zucne (mnogo je sličnih primera rockera "papučara"), ali, sigurno je to da je zvezda filma "Unfaithfull" ostavila dubok i bolan trag. Ko je tu kome "dao korpu", nije mnogo ni važno. Priča se da je Lejnova kriva za prekid kratke i burne ljubavi. Sve u svemu, povređeni Džon je nakon toga napisao jedan od najvećih hitova svog benda i dobro ocrnio bivšu dragu, a onda se vratio u rodni Nju Džersi, svojoj srednjoškolskoj ljubavi, a sadašnjoj supruzi i majci njihovo četvoro dece. Možda će najavljena knjiga njegovog bivšeg menadžera ("Sex, Drugs and Bon Jovi"), puna škakljivih detalja i slika iz ovog perioda, obelodaniti nešto i na ovu temu.
Pitanje je šta pomisli danas, kada vidi kako Lejnova (razvedena od "Highlander" Kristofera Lambera) stari kao vino - s  godinama sve bolje? Kako god bilo, sigurno predstavlja veliki ponos činjenica da ste nekoga toliko inspirisali, makar i negativno (jer bes i očaj su znaci ljubavi) i da je jedna od takvih, večnih pesama upućena baš vama.
"You give love a bad name"

"Shot through the heart and you're to blame
Darlin' you give love a bad name

An angel's smile is what you sell
You promise me heaven then put me through hell
Chains of love got a hold on me
When passion's a prison you can't break free

Oh! You're a loaded gun, yeah
Oh! There's nowhere to run
No one can save me
The damage is done

Shot through the heart and you're to blame
You give love a bad name
(Bad name)
I play my part and you play your game
You give love a bad name
(Bad name)
Hey, you give love a bad name

Paint your smile on your lips
Blood red nails on your fingertips
A school boy's dream, you act so shy
Your very first kiss was your first kiss goodbye

Whoa! You're a loaded gun
Whoa! There's nowhere to run
No one can save me
The damage is done

Shot through the heart and you're to blame
You give love a bad name
(Bad name)
I play my part and you play your game
You give love a bad name
(Bad name)

You give love
You give love
(Bad name)
You give love
You give love
(Bad name)"


1. He used to love her

Ko? Axl Rose & Stephanie Seymour
Kada? 1991.-1993. 

Neretko se romanse sa filmskog platna prenesu u realan život. Jednostavno, pojavi se nekakav fluid među glumcima i - to je to. A takođe je poznato i da su nekada rockeri obožavali manekenke i glumice (ne kažem da ih ne vole i sada, ali, u novije vreme one daju prednost sportistima...a ni rockeri nisu što su nekad bili!) koje su ulepšavale njihove video-spotove, a počesto i spavaće sobe. Primera za lepotice koje su se pojavile u ekranizovanim verzijama pesama koje je MTV vrteo u svom zlatnom dobu, zaista je sijaset i o tome u nekom drugom tekstu.
          
Shodno pomenutom običaju, ni Axl Rose ( William Bruce Rose Jr.) nije izuzetak, pa je i privatno "maznuo" Stefani Sejmur (Stephanie Seymour),  kojom se ženi u spotu "November rain", a tuče u "Don`t cry". Poznati top model i kontroverzni rocker voleli su se iza i ispred kamere, bili čak i vereni, da bi se posle dve eksplozivne godine rastali uz buku, bes, tužbe i zabranu prilaženja. Nakon uzbudljive veze, obeležene svađama, mirenjima, pa i fizičkim obračunima na žurkama, ostali su tračevi koji čak pripisuju Axlu očinstvo nad Stefaninim sinom, rođenim krajem godine u kojoj su se ona i Rouz razišli, a ona se munjevitom brzinom udala za sredovečnog milionera Petera Brandta.
Ostalo je, što kažu, istorija. Stef je izrađala decu (njih četvoro) i razvela se, a danas se još uvek dobro drži, dok je Eksl propao i fizički i glasovno, pa "na mišiće" pokušava da održi u postojanju krnju smejuriju koju još zove "Guns"-ima (da ne bude zabune, ja sam veeeeeeeeeliki fan "G`n`R", ali, onih pravih, a od kultne, originalne postave sada imamo samo Axla. Baš izmenjenog.).
          
Kako god, svojevremeno su bili jako dobar par. Stoga im dajem počasno, prvo mesto.


*Vredni spominjanja:

5. The Fashion Album

Ko?  Simon Le Bon & Yasmin Parvaneh
Kada?  1984. - i dalje...

Le Bonovi imaju jedan od najpostojanijih brakova u svetu popularne kulture. Sajmon ju je prvi put ugledao na naslovnoj strani modnog časopisa i odmah kontaktirao njenu agenciju. Danas imaju tri kćerke. Svaka čast!


4. Rock `n `Roll sweethearts
Ko? Mick Jagger & Bianca Perez-Mora Macias
Kada? 1970.-1978.

Ali, pre svih, Džeger je započeo tradiciju oženivši manekenku, danas aktivistkinju, Bjanku. Čak su i ličili jedno na drugo!
sa ćerkom Džejd (rodjena 1971.), koja je danas dizajner

3. The Lizzard King`s queen
Ko? Jim Morrison & Pamela Courson 
Kada?  1965.-1971.

Njih dvoje su odavno ušli u legendu. Inspiracija, ljubav, talenat, rock`n`roll, droga i vrlo dobra ekranizacija (koju je jedino narušila ulozi potpuno neprilična Meg Rajan. Predlog: Johnny Depp i Angelina Jolie kao Jim i Pamela?!?).
  
2. Liv in an elevator
Ko? Steven Tyler & Bebe Buell
Kada? 1976.-1977.


Meni najzanimljivija i najsmešnija priča, pravi pravcati rock`n`roll! Lude`70-te, jedan roker, jedna (najpoznatija) groupie, iznenadna trudnoća, dva ćaleta, istina skrivana 11 godina i najlepši mogući rasplet - glumica Liv Tajler (Liv Tyler), njihovo dete.
Liv je do 11.godine verovala da joj je otac muzičar Tod Rundgren, dok nije uočila ogromnu sličnost sa Stivenovom kćerkom iz drugog braka, Miom
Steve, Liv & Bebe
1. Love, Peace, John, Yoko
Ko? John Lennon & Yoko Ono
Kada? 1966.-1980.

Treba li reći nešto više? I bukvalno su trajali dok ih (njegova) smrt nije rastavila.


Нема коментара: